Validació Fulls de Recollida (8)

A Catalunya no es pot votar, que ja es trist per si sol... Però es que al F.C. Barcelona no es pot PARLAR. Al més pur estil dictatorial: aquí es parla del que jo dic, i prou. És senzillament esperpèntic, tot plegat...

Rebem resposta del Club a les tres noves propostes d'enunciats, després d'una setmana de silenci. Silenci que queda excusat, pel que es veu, en la suposició que totes els respostes anteriors eren aplicables, també, a els tres nous enunciats proposats.

Però si preguntem coses diferents!! Com es pretén aplicar automàticament la mateixa resposta a una pregunta diferent?? Llegeix, raona, i respòn de manera adeqüada, encara que la resposta sigui la mateixa (un NO sistemàtic al debat!).

No s'hauria de quedar ningú de braços creuats davant d'aquesta violació dels drets dels socis, honestament.

Sotmetem el cas, de nou, al Síndic. I esperem que se'ns resolgui el que ara per ara és el dubte principal i més inquietant: no sabem de què es poti de què no es pot parlar al Club, ni qui ho determina.

2014-05-22 17:52

Benvolgut senyor Duch,

Enteníem que amb la resposta que us donàvem en el nostre escrit del dia 14 de maig, quedàvem aclarits els dubtes. No obstant, ens remetem a la contesta del nostre últim escrit.

En qualsevol cas si per alguna altre temàtica ens volen consultar estem oberts a atendre qualsevol aclariment que pugueu necessitar.

Atentament.

 

2014-05-23 09:44

Benvolguda Sra. Aznar,

Gràcies per la seva resposta.

No creiem que la seva resposta de data 14 de maig sigui apropiada i procedent d’acord amb les noves propostes que realitzem, ja que son substancialment diferents en la forma i en el contingut respecte a la inicial.

Les tres propostes sotmeses a valoració per part nostra el passat dia 15 no refereixen a cap convocatòria d’eleccions, ni a la sol·licitud a cap òrgan del Club d’aquest extrem. Refereixen, com es desprèn clarament del seu redactat, a obrir un debat i – com en qualsevol debat del món – emetre unes conclusions. I fins i tot, sol·licitem expressament que aquestes conclusions siguin NO VINVULANTS. No entenem quin mal ha de fer que l’Assemblea obri un debat a petició dels socis, sincerament.

Dues de les tres propostes, a més , no sol·liciten ni debatre sobre si és convenient o no un procés electoral, sinó que sol·liciten obrir un debat sobre ALTRES ASSUMPTES (legitimitat del president actual, i influència de la convulsió fiscal i jurídica del club sobre els processos electorals). No procedeix, doncs, cap dels arguments esgrimits per part seva fins ara en tant que son matèries diferents.

Ens remetem, doncs, al nostre email de data 15 de maig amb assumpte “Dubtes jurídics sobre les competències de l'Assemblea”, reiterem que segueix sense resposta i manifestem de nou la nostra indignació sobre la que entenem és una violació flagrant dels drets dels socis: Els estatuts garanteixen al soci una via per sotmetre un punt a debat en Assemblea General, i el Club NEGA sistemàticament i sense cap argument procedent aquest dret.

Esperem un canvi de rumb pel que fa aquesta determinació que sembla tenir el F.C. Barcelona per no donar veu als seus propietaris al temps que sotmetem, de nou, el cas al Síndic del Soci.

Cordialment,

Marc Duch
President de l’Associació Manifest Blaugrana
www.manifestblaugrana.cat

Los comentarios están cerrados.