Sol·licitud d’informació: Qatar + Nou Estadi (1)

Seguint els objectius que ens vam plantejar des d’un bon principi, i com vam exposar a la nostra presentació, hem enviat un burofax al Club requerint tota la informació possible sobre dos assumptes que creiem que haurien de ser d’una transparència absoluta i dels quals s’està comprovant que no en sabem absolutament res: els contractes amb Qatar i el projecte de reforma de l’Estadi.

Dels contractes amb Qatar Sport Investment se n’ha parlat molt i ningú n’ha tret l’aigua clara:

  • En quin moment passem de Qatar Foundation a Qatar Airways i perquè?
  • Qui tenia la potestat de fer-ho segons el contracte?
  • Perquè no es va explicar la llista d’actius afectats pel contracte de patrocini?
  • Quants diners ingressem exactament per cada concepte?

... Entre moltes altres preguntes.

El club, en boca del Sr. Faus, ens ha explicat diverses versions:

En una entrevista a Barça TV amb motiu de la presentació de l'acord amb Qatar Airways, es confirmava que la potestat de passar a Qatar Airways corresponia a QSI.

Per contra, a l'Assemblea General de Compromissaris de 2011, el mateix Sr. Faus sotmet a votació un contracte on la potestat de passar a Qatar Airways correspon al Futbol Club Barcelona, i això és el que es vota (i s'aprova).

Finalment, la votació a la mateixa Assemblea de 2011 es va fer sobre el patrocini de la samarreta, res més. Potser si que la resta dels actius ja estaven inclosos als contractes, però no es va informar en cap moment dels mateixos.

Per tant... O la potestat és de QSI, o és del FCB. I en tots dos casos, el que és evident és que tot el que va més enllà de la samarreta NO S'HA APROVAT en Assemblea.

 

Pel que fa al projecte de reforma de l’Estadi, les presses en organitzar un referèndum tret de la màniga en quatre dies, i la inactivitat posterior – no n’hem sabut res més des de la votació fa dos mesos – duen a pensar que o bé no s’hi està treballant (cosa que posaria en qüestió les presses i faria pensar que potser, efectivament, calia córrer per obtenir un SI ràpid); o bé s’hi està treballant i no s’està informant a ningú al respecte.

Les dues opcions son possibles, per tant, esperem que el Club ens respongui per tal d’aclarir-ho tot plegat.

I si no, doncs ens haurem de quedar de braços plegats pensant i repensant que volien dir aquestes expressions d'alegria encoberta...

 

O no...

 

Còpia del Burofax enviat:

Solicitud Info Qatar i Estadi_Page_1 Solicitud Info Qatar i Estadi_Page_2 Solicitud Info Qatar i Estadi_Page_3 Solicitud Info Qatar i Estadi_Page_4

Los comentarios están cerrados.