Recollida de Signatures al Camp Nou

 

RECOLLIDA DE SIGNATURES: Podeu descarregar-vos el formulari per signar i retornar-nos-el per via postal a l'Apartat de Correus 155, 43540, Sant Carles de la Ràpita.

FORMULARI

Serem el dia 04/10 al Palau Blaugrana!!

A les instruccions trobareu, també, els punts de recollida on podeu ENTREGAR el formulari signat.

 

Dissabte 27/09/2014

L’Associació Manifest Blaugrana promou i organitza una recollida de signatures durant les hores prèvies al partit d’avui contra el Granada, per tal de recollir el suport de la massa social barcelonista a l’adhesió del club al Pacte Nacional pel dret a decidir.

De 15:00 a 18:00 ens trobareu al voltant de l'Estadi en un desplegament força nombrós, vestits de groc, recollint signatures en favor de l'adhesió. Podeu descarregar-vos el formulari de recollida aquí mateix si no teniu previst assistir a l'estadi. Ens el podeu fer arribar per correu postal al nostre apartat de correus.

DESCARREGA'T EL FORMULARI!: Recollida DRET A DECIDIR

Aquesta adhesió ha estat rebutjada pel Club davant l’Associació Manifest Blaugrana i altres col·lectius de socis fa ben pocs dies, quan es va elevar petició formal a l’entitat. La Junta Directiva va estimar-ho no apropiat i fins i tot el Sr. Vilarrubí va tenir la temerària gosadía d’afirmar amb rotunditat davant les càmeres que l’Assemblea del FCB ja s’havia pronunciat a favor del Dret a Decidir. Una mentida flagrant, un insult a tots els socis, a qui cada vegada més sembla que prenguin per imbècils.

Entenem que la massa social del Club te un sentir diferent, i per tant considerem necessari recollir-ne la opinió, per tal d’evitar a l’entitat un error que considerem històric. El FC Barcelona ha d’estar on els seus associats vulguin, no on una Junta Directiva puntualment decideixi.

No pot ser que la Junta Directiva actual dóni l’esquena al 80% de la población de Catalunya que es mostea a favor del Dret a Decidir. 

No pot ser que el suport al minut 17:14 de cada partir des de fa gairebé dos anys no signifiqui res per la Junta.

No pot ser que fer de la samarreta de la senyera la més venuda de la història no els faci orir els ulls.

A l’any 2050, quan fem la vista enrere, hem de poder veure que el FC Barcelona va ser fidel a la seva història i tradició, a la seva vinculació amb el país, i va recolzar la societat catalana en un moment crucial de la seva història. Si en queda al marge, serà un error històric imborrable i imperdonable.

Un cop acabada la campanya de recollida que, a dia d’avui, està prevista només per aquest partit, facilitarem les signatures al FC Barcelona sol·licitant que es tinguin en consideración, reservant-nos el dret a qualsevol acción futura al respecte.

Los comentarios están cerrados.