Nota Informativa

Avui hem fet arribar al Club, a premsa i a tots els aficionats la següent nota informativa:

 

NOTA INFORMATIVA DE L’ASSOCIACIÓ MANIFEST BLAUGRANA

 

  • El FC Barcelona ha informat que l’aprovació del pressupost 2014/15 comportarà la ratificació automàtica dels patrocinis d’Intel i Beko a la samarreta.
  • Aquesta ratificació automàtica és jurídicament invàlida i viola de manera flagrant l’article 20.9 dels Estatuts del FC Barcelona.

 

Enllaç a la Nota Informativa

 

Ha transcendit, en paraules del Sr. Cardoner en roda de premsa i a la pròpia web del Club, que el FC Barcelona pretén sotmetre a votació els acords de patrocini amb Beko i Intel a través d’incloure’ls en la aprovació del pressupost per a l’exercici 2014/15.

Segons dicten els Estatuts en el seu article 20.9, és competència de l’Assemblea “Ratificar els acords de la Junta Directiva en què es formalitzin contractes que comportin la inclusió de publicitat a l’equipament oficial del primer equip de futbol o a la denominació de l’Estadi o del Palau. La ratificació de l’Assemblea és necessària per a cada contracte de publicitat.

Des de Manifest Blaugrana informem que l’incompliment d’aquest article pot ocasionar la impugnació de les votacions en les quals s’inclogui veladament la ratificació dels contractes de publicitat mencionats.

Per a la ratificació dels contractes en qüestió, els socis compromissaris hauran de rebre tota la informació necessària tal com durada dels contractes, contraprestacions econòmiques i no econòmiques i conseqüències de la no ratificació o de la cancel•lació dels contractes.

Per tant, Manifest Blaugrana DENUNCIA la inexplicable errada que suposa no incloure aquestes ratificacions en l’ordre del dia de l’Assemblea i el tripijoc infantil que representa la inclusió amb calçador de tres votacions en una sense informar adequadament de què s’està votant.

Cal recordar que aquest article és de nova redacció, impulsat per tant per la Junta Actual en la reforma estatutària de 2013. Procedeix, doncs, la convocatòria d’una Assemblea Extraordinària per ratificar aquests acords i per tractar qualsevol altra matèria que el Club hagi oblidat tractar allà on correspon: en Assemblea Ordinària.

Manifest Blaugrana

Los comentarios están cerrados.