Nota Informativa: Nou Incompliment dels Estatuts

  • La Junta directiva actual incompleix la normativa de repartiment d’entrades prevista als estatuts.
  • Aquesta normativa preveu assignar un 85% de les entrades disponibles per una final als socis, sense cap reserva especial per a Penyes.

Tal com ha fet públic el FC Barcelona, de les 37.741 entrades disponibles per a la final de la Copa del Rei al Camp Nou del proper dia 30 de maig, el Club en reserva un 15% per a compromisos institucionals i comercials d’acord amb allò establert a l’article 10.5 dels Estatuts. Això son 5.662 entrades.

Les 32.079 restants, que segons el mateix article han de correspondre als socis i s’han de sortejar, el Club les divideix entre un bloc d’entrades assignades a les penyes (6.415 entrades) i un bloc per a sortejar entre els socis de 25.664 entrades.

Els estatuts estableixen molt clarament que “En cas que el nombre de persones sòcies interessades en les esmentades localitats sigui superior al d’aquestes, el Club les ha de sortejar entre els socis, i hi pot aplicar criteris de ponderació de caràcter objectiu.

Cal recordar que només un 10% dels penyistes (15.345) són socis del FC Barcelona, segons dades del Club de 17 de Juliol de 2014.

Des de Manifest Blaugrana entenem que no correspon en absolut aquesta assignació de 6.415 entrades a les Penyes, ja que els estatuts estableixen clarament que el 85% de les entrades disponibles s’han de sortejar entre els socis, sense reservar-ne cap percentatge a les Penyes.

Aquesta mateixa reclamació la farem arribar durant el dia d’avui a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista i al Síndic del Soci a fi que es prenguin les mesures pertinents al respecte.


Barcelona, divendres 24 d’Abril del 2015

Descarrega't el comunicat de premsa

Los comentarios están cerrados.