Principis i Model

Amb  aquests principis ens definim.

En aquest model creiem i al seu voltant ens associem.

Amb la nostra activitat farem tangibles els principis.

Amb aquests compromisos donarem la veu al Soci davant del Club.

Marc Duch, Impulsor de www.noalareforma.com

MANIFEST BLAUGRANA neix per defensar un model de Club que tots els integrants compartim en gran mesura. Un model de club arrelat al país, integrat a la societat, propietat dels seus socis i vinculat activament amb la societat i cultura catalanes.

 

MANIFEST BLAUGRANA vol aglutinar socis i aficionats barcelonistes, persones representants dels diferents grups d’interès del Club, sense aspiracions electorals, independents, associats lliurement i amb un projecte de Club comú arrelat en el lema MÉS QUE UN CLUB. No volem perdre els trets definitoris del Club i convertir-nos en UN CLUB MÉS.

Manifest Blaugrana,

MANIFEST BLAUGRANA vol ser un punt d’unió entre el soci crític d’Amposta i el de Perpinyà (del sud i del nord, de l’est i l’oest). Volem ser un punt de trobada on poder escoltar les necessitats i demandes dels socis que viuen arreu, a qualsevol lloc del món, gràcies a les noves tecnologies. Perquè tots els socis, tant se val d’on vinguin, mereixen el mateix respecte i consideració.

 

MANIFEST BLAUGRANA pretén ser un element per cohesionar les veus blaugranes que tinguin quelcom a dir en la defensa del model de Club que entenem apropiat, allunyat radicalment dels models en forma de Societats Anònimes Esportives en mans de magnats o grans corporacions. Cal estar atent a les vinculacions comercials que pugui establir el Club i als compromisos que s’adquireixen en contraprestació.

Manifest Blaugrana,

El Barça és propietat dels socis, i com a tal ha de rendir comptes tant als socis com als diferents grups d’interès del Club (persones amb carnet de compromís, treballadors i professionals de les seccions, entitats de la comunitat local, socis comercials,...). . El Club ha de ser totalment accessible als seus socis, ha de fomentar activament la participació dels socis en la presa de decisions a través de tots els mecanismes possibles, formalitzant el compromís  i implantant totes aquelles recomanacions de bon govern que contribueixin a assegurar aquesta representativitat.

 

Ha de mantenir-los informats amb freqüència de les qüestions transcendents en la direcció del Club i organitzar sistemes de participació que permetin al soci opinar de manera no vinculant i, també, decidir de manera vinculant.

Manifest Blaugrana,