La revenda crònica d’abonaments

 

Avui 16 de març de 2015, a la pàgina 10 de La Vanguardia, apareix el següent anunci:

20150316

Aquests anuncis no son cap novetat. Han existit tota la vida i ho seguiran fent en tant que el comerç amb els abonaments és una pràctica comú.

El Club oficialment manifesta lluitar contra aquesta pràctica, però la realitat és que o bé no ho fa amb prou intensitat; o bé no ho fa, senzillament.

La prova és tan evident com senzilla de detectar. Un cop ens han avisat de l'existència d'aquest anunci, hem fet una investigació prou senzilla per detectar que hi ha una persona (l'anomenat Sr. Luis, de l'anunci) que porta com a mínim 5 anys comerciant amb diversos abonaments. Aquesta cerca, tan senzilla i ràpida, l'hauria de fer el Club si realment vol acabar amb aquesta pràctica. És irònic - o potser simptomàtic - que els anúncis apareguin a La Vanguardia, diari que la Junta sembla que llegeix habitualment...

Però anem als fets. Amb el número de telèfon de l'anuncia han aparegut fins a 12 anuncis en els últims 5 anys a La Vanguardia:

resum

taula

Sense entrar en el detall, és evident que aquesta activitat feta a ulls de tothom (els anuncis apareixen varies vegades en les 10 primres pàgines del diari) hauria de ser detectada per el Club.

No cal anar massa lluny per coneixer la identitat de qui es lucra amb la compravenda dels abonaments. El Sr. Luis, el Sr. Pont, el número de telèfon i l'email nuria@solmago.com son dades suficients per descobrir, amb vint minutets de cerca, qui hi ha darrera:

 

Aquesta informació és pública, a l'abast de tothom, i es triguen poc més de 15 minuts a obtenir-la. El Sr. Luis és ara el Sr. Pont i abans va ser la Sr.a Nuria. Tots sota el mateix telèfon y movent sempre el mateix tipus d'abonaments. Més clar, l'aigua.

SI EL CLUB PODRIA ACABAR AMB LA REVENDA, SI VOLGUÉS.
PERÒ NO TÉ CAP VOLUNTAT DE FER-HO.

Los comentarios están cerrados.