Inscripció

Si vols formar part de Manifest Blaugrana, només cal que t'inscriguis amb el teu nom, e-mail i amb un document acreditatiu de la teva identitat.

Cal que ens facis arribar un document on consti el teu nom complet per tal d'evitar duplicitats i mals usos de les plataformes digitals. Com que les decisions que l'Associació adopta es prenen mitjançant votacions electròniques, ens hem d'assegurar que cada vot correspongui a una persona i que NINGÚ tingui més d'un vot personal.

De la mateixa manera, amb aquesta mesura evitem també el registre massiu d'usuaris individuals "inventats", eliminant així la possibilitat que es manipuli el resultat dels sufragis mitjançant el vot fals.

Per descomptat, els documents acreditatius de la identitat dels associats queden custodiats d'acord amb tot el que disposa la Llei de Protecció de Dades, i no seràn utilitzats PER CAP FI ALIÈ AL QUE EN MOTIVA LA RECOLLIDA (això és, la validació de la identitat) ni cedits a cap persona o entitat.

 

Si vols incriure't, només cal que omplis aquest formulari i tan bon punt verifiquem que no hi ha duplicitats, contactarem amb tu per facilitar-te el teu usuari i contrasenya d'accés a la web www.manifestblaugrana.cat, on podràs prendre part en tots els elements de participació que posem en marxa.

 

Nom Complet (obligatori)

Email (obligatori)

Telèfon

Ciutat de residència

Quin nom d'usuari vols (obligatori)

Al nom d'usuari que escullis, li afegirem automàticament un número de control que servirà per diferenciar possibles associats amb el mateix nom. Quan validem la teva inscripció, t'enviarem el nom d'usuari i la contrasenya d'accés als serveis de l'Associació

Ets soci?

Has format o formes part d'alguna candidatura a la presidència del Barça, d'alguna comissió del Club o d'alguna entitat vinculada al Club?

En cas afirmatiu, de quina?

Pots/podràs participar activament en les campanyes que organitzem?

Explica'ns breuement què et mou a voler formar part de Manifest Blaugrana:

Document acreditatiu d'identitat (qualsevol on surti el teu nom complet)

DECLARO que he llegit, entès i acceptat - en tant que son iguals o altament similars als meus - els principis sobre els quals es fonamenta Manifest Blaugrana, i que en la mesura del possible treballaré per dur a bon port les propostes i iniciatives que Manifest Blaugrana, de forma assemblearia, presenti.

ACCEPTO la Política de Privacitat i les Condicions d'Ús de www.manifestblaugrana.cat