“Els diners? Com si venen del narcotràfic…”

Avui mateix hem sol·licitat al Síndic del Soci i al Sr. Jordi Cardoner que prenguin les mesures que considerin oportunes davant de les declaracions del Sr. Ramon Burniol, President de la Federació de Penyes del Bages, Berguedà i Cerdanya.

Per als que no les coneixeu, el Sr. Burniol va afirmar que als seus ulls d'on vinguéssin els diners del patrocini de la samarreta era absolutament igual, com si veníen del narcotràfic.

Un representant del Club, actuant com a tal, no pot en cap cas afirmar aquestes barbaritats. En mans de qui està una Federació de Penyes? D'una persona que considera lícit beneficiar-se del narcotràfic???

Aquí teniu el video de la declaració:

I aquí el de l'acte complet, si voleu contextualitzar-ho:

 

Aquest és el text que hem enviat al Club per tal que prengui mesures i requereixi la dimissió immediata del Sr. Burniol.

2015-12-02 10:09

A l’atenció del Srs. Jordi Cardoner i Joan Manuel Trayter

 Barcelona, 20 d’Abril de 2016

Benvolguts Srs. Cardoner i Trayter,

En la meva condició de soci del FC Barcelona número 94.182 i també com a president de l’Associació Manifest Blaugrana integrada per socis del FC Barcelona que vostès ja coneixen, poso en el seu coneixement el nostre disgust i absolut desencant amb el Sr. Ramon Burniol, President de la Federació de Penyes del Bages, Berguedà i Cerdanya.

Com ja deuen saber, el Sr Burniol, en el marc d’una presentació literària i en qualitat de president de la Federació de Penyes del Bages, Berguedà i Cerdanya – i no pas a títol particular, com bé poden acreditar els presents – va manifestar que l’origen dels diners que han de finançar el FC Barcelona, a ell, li importava ben poc, afirmant que “M’importa un bledo, com si venen del narcotràfic”.

Aquestes declaracions, registrades i difoses arreu, contravenen de manera absoluta i lamentable tot allò què s’espera d’un representant del FC Barcelona i de tots els seus organismes, executius o socials. I, encara més, traeixen el reglament de les Penyes on s’estableix que la finalitat de les penyes – i per definició, d’aquells que les integren – no és altra que “... la projecció pública del FC BARCELONA arreu del món i fomentar els valors històrics del Club i la fraternitat entre els socis, les sòcies i els simpatitzants tot donant suport a les finalitats del Club.”. Fins on coneixem la història del Club, no consta que el finançament amb activitats il·lícites, la vinculació al narcotràfic o l’obtenció de rendiments d’una activitat que va contra la salut pública siguin un valors històrics del Club...

Per això, i també perquè la conducta del Sr. Burniol ha tingut gran transcendència pública i difusió als mitjans de comunicació, arribant al coneixement general, ens remetem a la Normativa de Penyes i als Estatuts del FC Barcelona i sol·licitem al Club que requereixi al Sr. Burniol per a que dimiteixi immediatamanet del seu càrrec a la Federació de Penyes del Bages, Berguedà i Cerdanya, i que apliqui el reglament disciplinari del Club en aquells punts que refereixen a les accions de socis que han causat perjudicis a la imatge del Club.

Cordialment,

 

Marc Duch Riu

President de l’Associació Manifest Blaugrana

Los comentarios están cerrados.