El FCB paga factures improcedents

En el procediment judicial obert per Muro Cortina Modular SA (MCM) contra el FC Barcelona en reclamació de pagament de 160.403,80€ per la finalització de les obres de construcció de la nova Masia, ha quedat al descobert l’origen d'aquest deute.

Segons el jutge ha pogut provar, el FC Barcelona va pagar a l'arquitecte Sr. Llobet (arquitecte del projecte original de la Masia) una factura emesa per aquest, en concepte de redacció del projecte de la nova façana que no va fer aquest arquitecte (la que havia d'instal·lar MCM, sense cost pel FCB).

La factura emesa correspon a uns treballs no realitzats, ja que ha quedat provat que el projecte de la façana no el va fer el Sr. Llobet; a més, es va canviar la data i l'import de la factura un cop ja estava pagada pel FC Barcelona i sense cap mena de justificació.

El Club ha declinat oferir-nos còpia de la sentència en qüestió, en una actitud d'opacitat lamentable. MCM, per la seva banda, tot i no estar-hi obligada, si que ens l'ha facilitat, fet que agraïm.

Podeu llegir el comunicat amb més detalls a continuació: https://goo.gl/yp6yOe

Los comentarios están cerrados.