El FC Barcelona REBUTJA adherir-se al PACTE NACIONAL PEL DRET A DECIDIR

En resposta a la petició formulada per Manifest Blaugrana i altres col·lectius sol·licitant al FC Barcelona la seva adhesió al Pacte Nacional pel Dret  Decidir, el FC Barcelona ha estimat convenient REBUTJAR aquesta petició i NO ADHERIR-SE AL PACTE NACIONAL PEL DRET A DECIDIR.

El Club entén que la seva “participació en els actes institucionals de la Diada de l'11 de Setembre constata el compromís del Club amb el Poble de Catalunya”. Cal recordar-li al Club, però, que la participació als actes institucionals és la MATEIXA que cada any. La realitat catalana, però, no és la mateixa que cada any, de manera que cal donar passes endavant amb valentia. No amagar-se. No avergonyir-se.

La decepció és majúscula i des de Manifest Blaugrana volem expressar la nostra més ferma oposició a aquest acte de covardia d’una entitat que porta 115 anys al costat del poble de Catalunya i que ara, en un moment crucial, trenca obertament amb aquest suport. La poca vergonya que té el Club per seure al costat de règims que financen conflictes bèl·lics és la mateixa poca vergonya que té per donar l’esquena a la immensa majoria del poble Català.

El compromís amb el poble de Catalunya es constata, senyors, donant suport al dret a decidir d’aquest poble.  No pas llençant pilotes fora amb covardia.

Los comentarios están cerrados.