Despengem l’Urdangarin!

Durant el mes de febrer de 2017, des de l’Associació Manifest Blaugrana vam iniciar una campanya per recollir suports a la retirada de la samarreta d’Iñaki Urdangarin, ex-jugador d’handbol condemnat per frau fiscal, del Palau Blaugrana.

El juliol del 2018, el col·lectiu Dracs 1991 Supporters Palau Blaugrana va a emplaçar la Junta Directiva del Club a donar aquest pas.

En aquell moment, Manifest Blaugrana va donar recolzament explícit i inequívoc a la iniciativa tot posant-se immediatament a disposició de Dracs 1991 Supporters Palau Blaugrana. Des d’aleshores hem estat treballant per activar els mecanismes legals, que, mitjançant l’article 20.11 dels Estatuts del Club, ens permetran fer entrar la qüestió a l’ordre del dia –i votar-la- a l’Assemblea General de Socis Compromissaris del proper 21 d’octubre del 2018.

Segons estipula l’article esmentat, per a aquest efecte són necessàries unes 3.200 signatures, corresponents al 3% del total de socis del Futbol Club Barcelona. Per tal d’aconseguir-les, posarem punts de recollida a disposició del soci al voltant del Palau Blaugrana en els següents partits:

21/09 21:15h FCB - Zaragoza Futbol Sala
22/09 18:00h FCB - Veszprem Handbol
27/09 21:30h FCB - Gran Canaria Bàsquet
28/09 21:15h FCB - Segovia Futbol Sala
06/10 00:00h FCB - Montpellier Handbol
13/10 00:00h FCB - Peñíscola Futbol Sala
13/10 00:00h FCB - Zaragoza Bàsquet

De la mateixa manera, pel que fa al Camp Nou, treballem per tenir presència en els següents partits:

23/09 20:45h FCB – Girona
29/09 16:15h FCB – Athletic

Creiem que entre els socis del Barça hi ha una àmplia majoria que rema en aquesta direcció i seguim convençuts de que “el club és del soci”, per molt que aquesta afirmació sembli reflectir escassament la realitat en els últims temps més enllà de les eleccions (que se celebren únicament cada 6 anys). Per això, considerem important que tiri endavant una recollida de signatures que demana fer una consulta, encara que desafortunadament només pugui incloure l’Assemblea de Compromissaris i no la totalitat dels socis.

La iniciativa s’inicia de manera conjunta amb Dracs 1991 Supporters Palau Blaugrana. Qualsevol grup d’animació, associació o Penya Barcelonista que vulgui afegir-s’hi serà benvingut: només és necessari que es posin en contacte amb nosaltres.

Pots adherir-te a la campanya online omplint aquest petit formulari:

Retirada de la samarreta d'Iñaki Urdangarín

Vull adherir-me a la petició mitjançant la qual es sol·licita al Club que sotmeti a Assemblea la retirada immediata de la samarreta d'Iñaki Urdangarín del Palau Blaugrana.

**tu firma**

Comparteix amb els teus amics:

   

Però si et sosic, no deixis de signar!! És imprescindible el teu suport!

Los comentarios están cerrados.