CRONOLOGIA DE L’ADHESIÓ

rebut

Avui hem dipositat al Club les signatures que els socis i sòcies ens han fet arribar per tal que el FC Barcelona s’adherís al Pacte Nacional pel Dret a Decidir. Ha estat l’última etapa d’un camí no gaire llarg però si molt intens.

Hem preparat una petita cronologia de fets per situar-nos tots plegats. No ha estat senzill i des del Club s'han donat versions directament falses en moltes ocasions:

8 de setembre

Enviem al Club una petició en la qual l’emplacem a adherir-se al PNDD.

http://www.manifestblaugrana.cat/el-barca-i-el-dret-a-decidir/

 

10 de setembre
El Club rebutja per passiva adherir-se al PNDD al·legant que "La nostra participació en els actes institucionals de la Diada de l'11 de Setembre constata el compromís del Club amb el Poble de Catalunya".

 

11 de setembre
El vicepresident Carles Vilarrubí declara davant les càmares i en plena Diada que “l’Assemblea ja va aprovar una resolució a favor del Dret a Decidir”. Això és rotundament FALS.

 

24 de setembre
Obtenim finalment l’autorització de l’Ajuntament i la Guàrdia Urbana per dur a terme la recollida sense cap infraestructura

 

27 de setembre
Comença la campanya de recollida de signatures al Camp Nou en el partit contra el Granada. Prop de 2.500 signatures el primer dia.

 

4 d’octubre
Recollida de signatures al Palau amb motiu del partit de bàsket contra el Laboral Kutxa

 

5 d’octubre
Recollida de signatures al Palau amb motiu del partit d’Eurolliga d’handbol. Els serveis de seguretat del Club ens expulsen per no tenir autorització. No l’havíem tingut cap dia, l'autorització...

La posició dins del Club, segons s’informa, segueix sent d’un NO rotund.

 

6 d’octubre
Es celebra Junta Directiva de la que se’n desprèn que el Club enviarà una Carta al president del PNDD en la que reafirmarà el seu suport a allò que decideixi el poble de Catalunya però que NO s’adherirà.
http://www.ara.cat/esports/barca/Barca-Pacte-Nacional-Dret-Decidir_0_1225077781.html

 

7 d’octubre
Recollida de signatures al Palau amb motiu del partit d’hoquei. Sense autorització, de nou, i no ens fan fora...

Ens apropem ja a les 3.200 signatures!

 

10 d’octubre
El Club formalitza la seva adhesió al PNDD a través d’una carta envaïda al Sr. Rigol i la formalització del registre electrònic corresponent.
http://www.ara.cat/esports/barca/Del-al-menys-duna-setmana_0_1227477379.html

 

 

De tot aquest camí, què se’n desprèn?

  • El FCB s’ha adherit un cop hi ha hagut una pressió popular per a que ho fes.
  • El FCB ha negat sistemàticament fins fa quatre dies la adhesió.
  • Els representants del FCB han mentit dient que l’Assemblea ja havia votat al respecte del PNDD
  • La adhesió es produeix per “tancar un debat” segons paraules del Sr. Vilarrubí. Cal dir que aquest debat l’ha generat el propi club amb la seva indecisió. El soci tenia claríssim on havia de ser el FCB.
  • El que hem fet des de Manifest Blaugrana és el que hauria d’haver fet el FC Barcelona des d’un primer moment: PREGUNTAR ALS SOCIS.
  • El FC Barcelona, finalment, és on la seva massa social molt majoritàriament vol que sigui i on li correspon per tradició i identitat.

Los comentarios están cerrados.