Cinc Anys de Vergonya

Avui presentem a tots els barcelonistes la sèrie “Cinc anys de Vergonya”, en què hem intentat plasmar tot allò que ens ha fet sentir cada vegada més lluny d’aquest Barça que ens han usurpat durant els últims 4 anys i escaig.

El primer que us preguntareu deu ser: Cinc anys? Però encara no els fa d'aquesta Junta!. Doncs... efectivament. Ho hem titulat així perquè aquest és un projecte obert a la participació de tothom des d’ara mateix i fins al Juny de 2015, quan es compliran els cinc anys que han de conformar els "Cinc anys de Vergonya"i que, esperem, desemboquin en la celebració d’unes eleccions a la presidència del FC Barcelona.

Alguns també ens preguntareu com és que no hi hem plasmat res de tot allò bo que ha passat en aquests últims anys. La resposta és ben senzilla: perquè d’això ja se n’encarreguen els mitjans oficials del club o determinada premsa. El poc que s'ha fet bé, ja està més que explicat. Aquí expliquem i posem en un sol espai tot allò que s’ha fet malament. Tot junt i visualitzat de manera ràpida, és absolutament esgarrifador.

Hi trobareu totes aquelles decisions i accions de la Junta de Rosell i Bartomeu que han suposat algun perjudici per al Club. Fets acreditats, contrastats, objectius. No hi ha lloc a opinions, només a dades reals. I en aquesta línia han de ser les contribucions que tots plegats hi fem. No hi inclourem res de l’estil “Juguem molt malament” o “Hem perdut prestigi”, ja que son coses que tot i ser certes des del nostre punt de vista, no deixen de ser subjectives mentre no hi hagi indicadors o documents que ho corroborin.

Esperem que ens serveixi a tots plegat per veure com, en 5 anys, la feina mal feta no ha tingut fronteres!

Doneu-li un cop d’ull i participeu-hi!!

Los comentarios están cerrados.