CAMPANYA: Eleccions Immediates

ATENCIÓ!! Per "exigència" del Club en forma d'obstacles continuats a la validació dels nostres fulls de recollida de signatures, queda INTERROMPUDA temporalment la campanya. Seguirem informant!! 😉

Ens posem en marxa arrencant una campanya de recollida de signatures per tal de promoure la convocatòria d'eleccions a la Presidència del Barça.

Degut a la última modificació dels Estatuts del Barça en la qual s'adaptaven les condicions per presentar una moció de censura a les vigents al decret 58/2010, buscar uns comicis anticipats a través d'aquesta fórmula queda descartat, ja que s requereixen un 15% de signatures dels socis amb dret a vot i s'han de recollir en 15 dies. És prácticament impossible, no cal enganyar-se.

Des de Manifest BLaugrana, doncs, hem optat per una via molt menys agressiva com és la inclusió a l'Assemblea de Compromissaris d'un punt en l'ordre del dia segons el qual l'Assemblea sol·liciti a la Junta la convocatòria d'eleccions.

És una mica enrevessat tot plegat perquè l'únic òrgan que pot convocar eleccions és la pròpia Junta, però cal instar-la a fer-ho ja que voluntàriament s'ha deixat clar reiteradament que no es volen convocar, tot i el desgavell institucional en el que estem.

Per tant, donem per començada la campanya de recollida de signatures per convocar eleccions, a la qual esperem que us hi adheriu tant en forma de prestar la vostra signatura com en col·laboració directa amb Manifest Blaugrana.

Tan bon punt tinguem punts fixes de recollida de signatures us els farem saber a través de la web. Podreu trobar-nos tant els dies de partit a l'Estadi com els dies de partit al Mini i al Palau.

I per descomptat, us podeu inscriure a Manifest Blaugrana a través d'aquest formulari i podeu col·laborar activament en la recollida!

Los comentarios están cerrados.