Avís Legal

Avís legal i política de privacitat

1. Responsable del tractament
El responsable del tractament de les dades de primaries.barcelona és l'Associació Manifest Blaugrana, amb CIF núm. G66994468 i adreça postal a aquests efectes a Avinguda Madrid 139 3-1 08028 Barcelona.

2. Finalitat del tractament
a) Gestionar la vostra participació a les iniciaties que s'engeguin des de Manifest Blaugrana

b) Recollir les vostres dades per participar i votar a les consultes i votacions que s'articulin en aquest web

c) La difusió de les activitats de l'Associació Manifest Blaugrana relacionades amb els propòsits d’aquest projecte.

d) Comunicar-nos amb vosaltres respecte d’accions i iniciatives de l'Associació Manifest Blaugrana relacionades amb aquestes finalitats.

Les vostres dades seran custodiades amb les màximes garanties de confidencialitat conforme la normativa vigent de protecció de dades.

La finalitat és organitzar consultes i fomentar la difusió d'informació al voltant del FC Barcelona. Les dades es tractaran en compliment d'aquestes finalitats. No es comunicaran a altres persones llevat de, quan sigui imprescindible, al FC Barcelona si qualsevol iniciativa de l'Associació Manfiest Blaugrana així ho requereix i l'usuari dona el consentiment exprés. En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.

3. Legitimació
La legitimació per al tractament de les vostres dades és el consentiment expressat a l’hora de signar en favor de les peticions que s'articulen a través d'aquest web.

4. Destinataris
No comunicarem les vostres dades a cap altra persona o entitat si no és amb el vostre consentiment inequívoc o perquè hi estiguem obligats d’acord amb la llei aplicable.

5. Drets
Us recordem que, d'acord amb el Reglament general de protecció de dades, teniu el dret de revocar, en qualsevol moment, el consentiment atorgat, així com exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, restricció, cancel·lació, portabilitat i d'oposició al tractament de dades mitjançant correu electrònic a l’adreça de correu electrònic contacte@manifestblaugrana.cat o, per aquests efectes, a l’adreça postal Avinguda Madrid 139 3-1 08028 Barcelona, indicant el dret que voleu fer efectiu. Caldrà que aporteu còpia del vostre document d’identitat o passaport per a la verificació de la vostra identitat.

Així mateix, teniu dret d’iniciar reclamacions davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, C/ Jorge Juan, 6 - 28001-Madrid.

Data: Data: 28/07/2018

Pagaments
Les aportacions realitzades a l’apartat donacions d’aquesta pàgina web es realitzen mitjançant transferència bancària. No s'emmagatzemen ni es reben dades bancàries ni de cap naturalesa econòmica.

[/span12] [/row]