Ampliació Nota Informativa

Rebuda resposta del Club al respecte de la nota anterior, ampliem continguts: El FC Barcelona es manté en la intenció de portar a votació dues matèries no anunciades a l'ordre del dia, contravenint els propis estatuts de l'entitat i la normativa vigent.

 

EL FC BARCELONA ES MANTÉ EN LA VULNERACIÓ DE LA NORMATIVA VIGENT

 

  • El FC Barcelona informa que les votacions per ratificar els patrocinis de Beko i Intel seran individuals per cada contracte.
  • El FC Barcelona manté que sotmetrà a votació de l’Assemblea dues qüestions que no consten a l’ordre del dia i sobre les quals no s’ha facilitat informació prèvia a l’Assemblea.

 

Enllaç a la Nota Informativa

 

Des de Manifest Blaugrana reiterem que la ratificació dels contractes de patrocini de Beko i Intel NO POT SER INCLOSA en l’Assemblea a celebrar el proper dia 18 d’octubre per no constar aquestes dues matèries en l’ordre del dia. Aquesta limitació està fixada a l’article 322-5 Punt 2 de la Llei 4/2008 de 24 d’abril, del llibre Tercer del Codi Civil de Catalunya, referent a les persones jurídiques.

Segons dicten els Estatuts del FC Barcelona, per a la ratificació dels contractes en qüestió, els socis compromissaris hauran de rebre tota la informació necessària i que no consta completa a la memòria 2013/14, facilitada als compromissaris de cara a l’Assemblea. Les contraprestacions econòmiques i no econòmiques, i les conseqüències de la no ratificació o de la cancel·lació dels contractes, etc. son qüestions que no s’han explicat i, per tant, no es poden valorar i votar.

No respectar aquestes dues normatives per les quals es regeix el FC Barcelona pot comportar la impugnació de les votacions corresponents per part de qualsevol soci de l’entitat i la nul·litat de les mateixes i dels seus resultats.

La inexplicable errada que suposa no incloure aquestes ratificacions en l’ordre del dia de l’Assemblea hauria de ser afrontada pel Club amb humilitat i valentia adoptant les mesures que corresponen.

Manifest Blaugrana

Los comentarios están cerrados.